Hinnasto & Lahjakortit

Minulla on lahjakortti/alekoodi, miten se toimii?

Lahjakortit ja alekoodit ovat pajalla käypää valuuttaa samalla tavalla kuin käteinen rahakin. Voit maksaa lahjakortilla kaikkia pajan tarjoamia palveluita ja tuotteita. Alekoodeilla saat alennusta normaalihintaisista tuotteista.

Kaikkien päättymispäivällä tai voimassaoloajalla merkittyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa on jatkettu toistaiseksi, ainakin 31.5.2022 asti. Jos sinulla on lahjakortti jossa ei ole erikseen päättymispäivää tai voimassaoloaikaa, lahjakorttisi on voimassa toistaiseksi, käytännössä niin kauan kuin Jyväskylän polttopalvelu on toiminnassa.

Jos haluat ostaa lahjakortin tai olet saanut alekoodin, ota yhteyttä.

Tällä hetkellä alekoodilla saat poltot viime vuoden hinnastolla ainakin 31.5.2022 asti. Kertomalla alekoodin polttoa varatessa, hinnasto on seuraavanlainen:

Poltto P1: Raakapoltto 25€ per uunillinen. Max lämpö 950 C.
Poltto P2: Lasituspoltto 40€ per uunillinen. Max lämpö 1240 C, haudutusaika 20min.
Poltto P3: Muokattu poltto-ohjelma 40€ per uunillinen.

Haluaisin ostaa lasitteita, savea tai työvälineitä. Myytkö?

Tällä hetkellä tilanne on se, että jos myymme lasitteita tai savea kurssien tai työpajojen ulkopuolella, joudumme lisäämään asiakkaan hintaan ALV 24%. Kerasil, Varnia ja Lasiteaitta myyvät materiaaleja suoraan kuluttaja-asiakkaillekin, eli et tarvitse Y-tunnusta tehdäksesi itse tilauksen näihin yrityksiin. Voimme järjestää kimppatilauksia jolloin on mahdollista säästää rahtikuluissa.

Muutamien lasitteitten tilanne on se, että jos asiakas haluaa ostaa vain pienen määrän lasitetta, sen hinta voi tulla halvemmaksi ostaa suoraan meiltä, vaikka hintaan lisättäisiin ALV24. Tämä johtuu siitä, että osa lasitteista myydään vain 5kg tai suuremmissa erissä, ja rahtikulut voivat olla suuremmat kuin ALV. Nämä voidaan tarkistaa tapauskohtaisesti.

Kurssien ja työpajojen puitteissa materiaalit sisältyvät hintaan ainakin toistaiseksi. Tällöin käytetyt savet ja lasitteet eivät sisällä ALV-lisää. Tulevaisuudessa muutokset ovat mahdollisia.

Pricing / Hinnasto

Nykyinen hinnasto voimassa vuoden 2022 loppuun asti jollei polttojen kulut nouse poikkeuksellisesti. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Yksittäisiä esineitä ei hinnoitella erikseen. Minimiveloitus on yhden uunilevyllisen polton hinta, 15€.

Maksutavat ovat tällä hetkellä käteinen, MobilePay tai tilisiirto. Tilattu palvelu tulee maksaa viimeistään pajalle saapuessa. Pajatyöskentelyä, polttoja tai materiaaleja ei myydä luotolla. Uunilevyjen huolto maksetaan viimeistään noudettaessa.

01. Workshop / Työpaja / päivä pajalla 25€/hlö.
02. Poltto P1: Raakapoltto 40€ per uunillinen. Max lämpö 950 C.
03. Poltto P2: Lasituspoltto 60€ per uunillinen. Max lämpö 1240 C, haudutusaika 20min.
04. Poltto P3: Muokattu poltto-ohjelma 60€ per uunillinen.
05. Posliinin poltto P4: tulossa lähiaikoina!

06. Esineet jotka mahtuvat yhdelle uunilevylle: 15€, sekä raakapoltto että lasituspoltto.
07. Uunilevyjen kunnostus 10€/kpl.

08. Kuljetuspalvelu 10€.
09. Sauna 5€/hlö.
10. Mahdolliset korvaukset onnettomuus- ja vikatilanteissa & vakuutukset.

  1. Työpajat eli workshopit sisältää pienen määrän savea, työkalujen käytön/lainan, valmistuneitten esineitten poltot ja lasituksen. Työpajaan tulevilla ei tarvitse olla omasta takaa mitään erityisiä työvälineitä tai materiaaleja, mutta omat välineet, savet ja lasitteet saa toki tuoda halutessaan. Omien välineitten tai materiaalien käyttö ei laske hintaa. Lisää materiaaleja voi ostaa paikan päällä, savet myydään kilohinnoin ja useimmat lasitteet painon mukaan.
  2. Poltto P1: Raakapoltto 950C. Raakapolton vakio-ohjelman max lämpötila on 950 astetta. Kaikkien poltto-ohjelmien lämpökäyrät (thermal ramp 1-3), lämpötilat ja haudutusaika on nähtävissä paikan päällä uunin käyttöohjeessa.
  3. Poltto P2: Lasituspoltto 1240C. Lasituspolton vakio-ohjelman max lämpötila on 1240 astetta ja haudutusaika on 20min. Jos haluat poiketa näistä valmiiksi ohjelmoiduista poltto-ohjelmista, se on mahdollista. Tärkein tieto käyttämistäsi savilaaduista ja lasitteista on se, mikä on niitten ylin sallittu ja testattu polttolämpötila!
  4. Poltto P3: Omavalintainen. Poltto-ohjelma voidaan valita myös manuaalisesti ja ohjelmoida kokonaan uusiksi.
  5. Poltto P4: Posliinin poltto. Uunilla voidaan polttaa myös maalattua posliinia, mutta posliininmaalaukseen vaadittuja poltto-ohjelmia ja lämpötiloja ei ole vielä tiedossa. Posliinin poltto alkaa heti kun posliinille sopivat ohjelmat jostain löytyy.
  6. Uunilevyn kokoinen polttoalue: Jos tuot poltettavaksi esineitä jotka mahtuvat yhdelle uunilevylle, uunilevyn kokoisesta polttoalueesta veloitetaan 15€.
  7. Uunilevyjen kunnostus sisältää lasitejäämien ja muiden epäpuhtauksien hionnan timanttilaikalla ja tarvittaessa viimeistelyn hienolla hiomakivellä, vesihiomapaperilla tai muulla soveltuvalla työkalulla. Muutakin uunikalustoa voidaan hioa puhtaaksi roiskeista ja lasitevalumista, jolloin hinta määräytyy tapauskohtaisesti esineen koosta ja vaivalloisuudesta riippuen. Hintaan sisältyy 1dl uuninsuoja-ainetta, niin kauan kuin tavaraa riittää. Kun uuninsuoja-aine loppuu, uunilevyjen huollon hinta on edelleen sama.
  8. Kuljetuspalvelu esineille & ihmisille. Poltettavat esineet ja uunilevyt voidaan hakea henkilöautolla Jyväskylässä kaupunkialueella. Kuljetuksesta on aina sovittava erikseen. Asiakkaan tulee pakata kuljetettavat esineet itse. Suositeltavaa on käyttää riittävän vahvoja pakkauksia, esim. lihalaatikko tai muu vahva muovilaatikko kantokahvoilla on erinomainen. Esineitten ympärillä tulee olla riittävä määrä pehmustetta/pakkausmateriaalia jotta ne säilyvät kuljetuksessa ehjänä. Vastuu esineitten rikkoutumisesta on pääsääntöisesti asiakkaalla itsellään.
  9. Saunominen on mahdollista pajapäivän päätteeksi. Pajan välittömässä läheisyydessä on myös suihku/pesuhuone. Hygieniasyistä oma pyyhe on suositeltava, mutta jos pyyhe pääsee unohtumaan, voit kysyä lainapyyhettä.
  10. Mitä tehdä onnettomuus- tai vikatilanteessa? Asiakkaan tulee ymmärtää, että keramiikan polttoon liittyy aina riski esineen rikkoutumisesta. Esineet voivat rikkoutua myös kuljetuksessa, uunilevyt huoltaessa, jne. Vaikka eri työvaiheet pyritään tekemään äärimmäisellä huolellisuudella, riski on aina olemassa. Rikkoutuneita esineitä ei korvata rahallisesti eikä jo veloitettuja maksuja palauteta.

Kuljetuksen voit tilata myös itsellesi jos olet tulossa työpajaan etkä saa järjestettyä kulkemista muulla tavoin. Hinta 10€ sisältää lyhyillä matkoilla meno-paluun. Jos haluat kuljetuksen Jyväskylän, Jyskän tai Vaajakosken kaupunkialueen ulkopuolelta, se voidaan sopia erikseen.

Huollossa rikkoutuneet uunilevyt voidaan hioa murtumareunoistaan tasaisemmiksi, jolloin ne on käytettävissä pienempinä uunilevyinä. Poltossa hajonneet esineet on joissain tapauksissa liimattavissa tai massattavissa, tästä voidaan sopia erikseen.

Jos asiakkaan oman räikeän huolimattomuuden, tahallisuuden tai ilkivallan johdosta jokin osa kalustosta hajoaa, hän on velvollinen korvaamaan kaluston korjauksen tai ostamaan vastaavan tai uuden työkalun/välineen tilalle 100% todellisesta päivän arvosta, ellei muuta sovita. Varkauksista ja muusta lainvastaisesta toiminnasta tehdään aina rikosilmoitus korvausvaatimuksella. Vahingot menevät lähtökohtaisesti vakuutukseen, joko asiakkaan omaan vakuutusyhtiöön tai pajan vakuutuksiin, tilanteesta riippuen.

Tarkemmat tiedot poltoista tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa myös sähköisessä muodossa. Kuljetettavia, poltettavia ja työstettäviä esineitä ei ole vakuutettu pajan eikä kuljettajan puolesta, joten jos asiakas haluaa vakuuttaa yksittäisiä esineitä, hänen tulee hankkia vakuutus itse.

English version is in the works.

%d bloggaajaa tykkää tästä: