Omaa puuhastelua

Tammikuun ryhmät on toistaiseksi peruutettu ja kalenteri näyttää tyhjältä. Tämä tarkoittaa sitä, että joululoma on pitempi kuin olin suunnitellut.

Sehän ei ole pelkästään huono asia! Pitkä, kiireetön loma antaa mahdollisuuden tehdä omia juttuja, kaikessa rauhassa.

Taiteelliset ja kokeelliset projektit eivät ole oikein ottaneet tulta alleen, joten päätin tehdä tutun ja turvallisen muottityön. Muottina kirppikseltä löydetty simpukkavati jolla leikkasin muodon ja reunat nousevat ylös kun nostin savityön isoon puiseen vatiin.

Joskus hyvin yksinkertaisista asioista syntyy kaunista.

Ensimmäinen pajapäivä / workshop!

Pajan toiminta on nyt käynnistetty ja ensimmäinen workshop toteutettu. Pandemia heittelee kapuloita rattaisiin, mutta toivottavasti päästään pian jatkamaan.

Pajan ensimmäiset 2 vierasta olivat opiskelu- ja työkavereita, joita olin houkutellut jo jonkin aikaa ”koehenkilöiksi” workshop-työskentelyyn. Halusin testata miten pajatyöskentely sujuu, varsinkin täydellisiltä aloittelijoilta, ja loistavastihan se lähti käyntiin! Varsinaisia pikkujouluja kun emme ole päässeet viettämään aikoihin, pienimuotoisetkin tapaamiset tuntuu sitäkin arvokkaammilta.

Koska itselläni ei ole varsinaista keramiikan opettajan tutkintoa tai vastaavaa pätevyyttä, en toistaiseksi järjestä virallisia keramiikkakursseja joissa voisin ottaa täyden vastuun opetuksesta, mutta haaveissa siintää ehkäpä jo tälle keväälle tai kesälle järjestää teemakursseja ja lyhytkursseja, riippuen siitä, saanko palkattua opetusvastuuseen ammattilaisen tai pari.

Jos olet itse keramiikan ammattilainen jota kiinnostaa opetustyö tai tiedät jonkun sopivan henkilön, ota yhteyttä. Meillä on jatkuva haku pätevistä opettajista viikonloppu- ja lyhytkursseille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: